Barion Pixel

Employer Branding

Új normális = Új munkáltatói márka?
Alakítsd ki velünk!

A munkáltatói márka (employer brand),

valamint annak felépítése,

fejlesztése és megújítása modern gazdasági környezetünkben jelentősen túlmutat a szervezet értékeinek egyszerű bemutatásán.

Módszertanunk

Egy megalapozott szervezetfejlesztési tevékenység vagy HR-kommunikációs kampány indítása előtt egy alapvető kérdésre kell megtalálnunk a választ: Mivel érjük el a legnagyobb pozitív hatást?

Az Impact Works adatalapú elemzési szolgáltatásai tiszta képet adnak az adott vállalat állapotáról. Így a döntéshozók jobban megérthetik, hogy mely tényezőkre és hatásokra kell összpontosítaniuk a jövőbeni fejlesztéseket. Az elemzés feltárja azokat a szervezeti erősségeket is, amelyek biztos alapot nyújtanak a márka- és HR-stratégiához és kommunikációhoz.

Miután meghatároztuk a fejlesztési irányokat, azt is látnunk kell, hogy milyen állomásokon és lépéseken keresztül fogjuk elérni a kitűzött célokat.

Legyen szó akár egyéni, akár szervezeti szintű kihívásról, vezető döntéshozóknak nyújtott stratégiai tanácsadással készítjük elő a megvalósítást. Ügyfeleink számára HR, szervezetfejlesztési és kommunikációs stratégia, valamint kampányok koncepcionális kialakításához és megtervezéséhez dolgozunk ki hatékony megoldásokat.

Tanácsadók és stratégák akkor érzik magukat elemükben, ha problémákon dolgozhatnak – mi a megoldásból is szeretjük kivenni a részünket.

Megközelítésünk egyszerű: integrált ügynökségi csapatunk a projektmenedzsmenttől a kreatív tervezésen át a kivitelezésig magas szakmai színvonalon és kiemelkedő gondossággal old meg minden rábízott feladatot.

A kommunikációs megoldásokon túlmenően átfogó szakértelemmel rendelkezünk szervezetfejlesztés terén is. Így igény esetén az Impact Works egyéni és csoportos képzésekkel, ill. kompetencia- HR-fejlesztő programokkal teszi teljessé a stratégiai együttműködést.

Lépjen Velünk Kapcsolatba

CAPTCHA image

Segít nekünk a SPAM üzenetek elkerülésében. Köszönjük!