Barion Pixel

Executive kommunikácós coaching támogatás

Miben segítünk?

A jó vezető nemcsak ismeri saját stílusjegyeit, megválogatja szavait, de képes üzeneteinek harmonikus és asszertív közvetítésére. Személyes találkozásaink során segítünk felismerni és jó gyakorlatokkal felülírni a tárgyalási szituációkban, beszámolók, prezentációk és üzleti megbeszélések során előforduló nehézségeket, valamint tudatosítani a vezetők erősségeit, márkaértékeit.

Célunk, hogy a hozzánk forduló vezetőket támogassuk kommunikációjuk hatékonyabbá tételében, illetve utat mutassunk abban, hogyan tudnak másokat cselekvésre motiválni.

Excecutive kommunikációs coaching és Executive vezetői és kommunikációs coaching szolgáltatásaink első fázisa a professzionális igényelemzés, melyet követően egyénre szabott képzési tervet készítünk.

Hogyan segítünk?

Milyen elvárásokkal fordultak már hozzánk?

Executive kommunikációs coaching
Executive vezetői és kommunikációs coaching

A coaching folyamat célja, hogy egy konkrét kommunikációs helyzetet alapul véve fejlesszük a vezető egyéni kommunikációs eszköztárát és készségeit. Az alkalmak során felkészülünk a szituációból adódó, sztenderd vagy lehetséges problémákra, és hatékony módszereket gyakorlunk azok könnyed megoldására.

A coaching folyamat általános célja az általános vezetői viselkedés és eszköztár megerősítése, a vezetői identitás kialakítása, vezetési stílusok, lehetőségek feltérképezése és a vezetői kommunikáció, felelősségvállalás, döntésképesség fejlesztése.

Kapcsolódó projektek

Lépjen Velünk Kapcsolatba

CAPTCHA image

Segít nekünk a SPAM üzenetek elkerülésében. Köszönjük!