Barion Pixel

Médiatréningek

Miben segítünk?

Egyéni vagy kis csoportos tréningjeink célja, hogy segítsen a résztvevőknek megismerni a médiaszereplések sajátosságait, legfőbb kihívásait, és hogy olyan technikákat sajátítsanak el, melyek segítségével pozitív és hiteles képet tudnak mutatni mind magukról, mind pedig a szervezetről, melyet képviselnek.

Hogyan segítünk?

Alapozó workshop
Haladó médiatréning
Komplex médiatréning

Megtanítjuk, hogyan kell felkészülnie egy konkrét szituációra, illetve arra, hogy melyek lehetnek az ön előtt álló médiaszerepléssel kapcsolatos nehézségek, buktatók.

Megtanítjuk, hogyan kell felkészülnie egy konkrét szituációra, illetve arra, hogy melyek a médiaszereplés alapvető szabályai és buktatói. A tréning során videós elemzést végzünk, és az ön számára leginkább releváns fejleszthető területtel foglalkozunk.

A nyilvános szerephelyzetek széles körére felkészítjük önt. A sajtótájékoztatótól a televíziós interjúig, az ön számára releváns helyzetekkel foglalkozunk, és olyan technikákkal segítjük önt, melyekkel a jövőben fel tud készülni a nehéz kérdésekre, és jó benyomást tud kelteni sajtóban.

Kapcsolódó projektek

Lépjen Velünk Kapcsolatba

CAPTCHA image

Segít nekünk a SPAM üzenetek elkerülésében. Köszönjük!