Barion Pixel

Outdoor Leadership Program

Miben segítünk?

A vezetői út kihívásokkal teli, nem lehet elméletben felkészülni rá, mint ahogy fejben sem tudunk megtanulni biciklizni. Egy vezetőt számtalan kihívás ér a mindennapi munka során, legyenek ezek akár hangzatos, az Élet értelmével kapcsolatos dilemmák vagy kommunikációs, kapcsolati, bizalmi kihívások.

A cél a megküzdési és tanulási stratégiák fejlesztése, a komfortzónából való biztonságos kilépés és a kiegyensúlyozott teljesítmény elérése. Ezenkívül olyan témák – tapasztalati úton történő – feldolgozása, amelyek éppen itt és most fontosak és amelyek jelenleg leginkább foglalkoztatják a vezetőt.

Az aktív részvételből származó mély élmények, az ezekhez kapcsolódó megfigyelések és visszajelzések fejlesztik a résztvevők készségeit, segítenek az élményeket tapasztalatokká alakítani és az aktuális élethelyzethez vagy kérdésekhez kapcsolni.

A tapasztalati tanulás outdoor formája a természetben végzett gyakorlatokra épül, ezáltal is fokozva az átélt élmények intenzitását. A feladatok jelenthetnek erőpróbát, magas az észlelt kockázat szintje, de végrehajtásuk nem veszélyes, nem igényelnek különösebb fizikai kondíciót. A szakszerűen felépített egyéni és csoportos helyzetekben a résztvevők élményszerű tapasztalatokat szereznek, amiket aztán a tréner által vezetett beszélgetésen feldolgoznak. Ez segíti őket abban, hogy inspiráló felismerésekre tegyenek szert, amiket aztán beépíthetnek az életükbe.

Hogyan segítünk?

Outdoor Leadership Program megvalósítása

Kapcsolódó projektek

Lépjen Velünk Kapcsolatba

CAPTCHA image

Segít nekünk a SPAM üzenetek elkerülésében. Köszönjük!