Barion Pixel

Prezentációs szövegírás és design

Miben segítünk?

Előadásunk akkor a legmeggyőzőbb, és a közönségünkre akkor tudunk hosszú távon is mély benyomást tenni, ha az elhangzottak és látottak tökéletesen harmonizálnak egymással.

Teljeskörű támogatásunknak köszönhetően nyilvános szereplésének minden részletében számíthat ránk!

Tapasztalt szövegíróink és grafikusaink segítenek a megfelelő stílus, valamint a célközönséghez és alkalomhoz illő szavak és képek kiválasztásában.

Célunk, hogy minél több terhet levegyünk az Ön válláról annak érdekében, hogy a komoly téttel bíró előadásaira nyugodtan, egy professzionális csapat segítségével tudjon felkészülni.

Hogyan segítünk?

Milyen beszédek, előadások megírásában számíthat ránk?

Beszédírói támogatás
Grafikai támogatás
Handout, segédanyag

A szövegírói támogatás célja, hogy a rövidebb és hosszabb időtartamú, illetve szélesebb nyilvánosság számára tervezett előadásai alkalmával üzeneteit világos és közérthető módon, frappáns elemekkel, hasonlatokkal kiegészítve tudja kommunikálni. Egy jól strukturált beszéd esetében így könnyebb kiállnia a közönség elé, illetve a nézőknek is emlékezetes élményben lesz részük.

Sok esetben az előadásra történő felkészülés egyet jelent a diasor és a grafikonok szépítésével. Ne vesztegesse idejét prezentációs slideok szerkesztésére!

Grafikusaink szakértelmére teljes bizalommal számíthat akár meglévő prezentációk javításában és fejlesztésében, akár a teljes arculat megalkotásában.

Bízza ránk a vizuális tartalmakat, és koncentráljon a felkészülésre!

Gyakran előfordul, hogy előadásaink, beszámolóink fontos adatokat, esetleg szélesebb ismeretet igénylő utalásokat tartalmaznak, melyek megnehezíthetik a közönség koncentrációját. Ha szeretné a bemutatott információkat megőrizhetővé tenni, használjon akár elektronikus, akár print handoutot! Grafikusaink és szövegíróink által közösen szerkesztett kísérődokumentummal még emlékezetesebb lesz előadása.

Kapcsolódó projektek

Lépjen Velünk Kapcsolatba

CAPTCHA image

Segít nekünk a SPAM üzenetek elkerülésében. Köszönjük!