Barion Pixel

Prezentációs tréningek

Miben segítünk?

A tréning segít megérteni az előadói helyzetek sajátosságait és kihívásait. Megismerve ezeket, gyakorlatias módon tudjuk fejleszteni a résztvevők készségeit, annak érdekében, hogy a közönségükkel erős kapcsolatot tudjanak kialakítani, és maradandó hatást érjenek el előadásaikkal.

Hogyan segítünk?

'Presentation Basic' alapozó tréning
'Presenting with Impact' haladó tréning
'Storytelling with Impact' tréning

Megtanítjuk, hogyan kell felkészülnie egy-egy prezentációra, és hogy melyek az egyszerű és hatékony diák elkészítésének szabályai. A tréning során videós elemzést végzünk, és a résztvevő számára leginkább releváns területtel foglalkozunk.

A prezentációs műfaj széles körét lefedi a tréning, melynek során olyan technikákra fókuszálunk, mint az előadói attitűd, a kapcsolattartás, a prezentáció bevezetőjének és struktúrájának megteremtése, illetve a PPT hatékony alkalmazása.

Hasonlóan a ’Presenting with Impact’ tréninghez, a prezentációs műfaj széles körét lefedi a tréning, ám itt kiemelt hangsúlyt fektetünk a történetmesélési technikákra, illetve az olyan eszközökre, melyek segítségével fejleszthetjük a résztvevők spontaneitását.

Kapcsolódó projektek

Lépjen Velünk Kapcsolatba

CAPTCHA image

Segít nekünk a SPAM üzenetek elkerülésében. Köszönjük!