Barion Pixel

Tárgyalás És Meggyőzéstechnika Tréningek

Miben segítünk?

A tréning segít a résztvevőknek megérteni, hogy egy tárgyalás bizalmi „játék”. A képzés célja, hogy segítsen eligazodni ennek a játéknak a szabályai közt, annak érdekében, hogy a résztvevők könnyebben tudjanak bizalmat kelteni és építeni. Olyan eszközöket és technikákat sajátíthatnak el, melyekkel a partnereiket megnyitva, jobban megismerhetik azok szükségleteit, céljait, ennek eredményeként pedig jobban vezethetik őket.

Hogyan segítünk?

Alapozó tréning
Haladó Tréning
Komplex haladó tréning

Megismerheti az alapvető befolyásolási technikákat, illetve a tréning kezdetén videós elemzést végzünk majd az ön számára leginkább releváns területtel foglalkozunk.

Az alapvető befolyásolási technikákon túl a bizalom építéséről szól. Bemutatjuk, hogy a különböző karakterű és stílusú tárgyalópartnerekkel milyen bizalomépítési technikákat tud alkalmazni. A kérdezéstechnika és partner-orientáció mellett, a tárgyalások vezetésével is foglalkozunk.

Az előző két tréning együttes kombinációja, melynek során videós elemzést követően, a résztvevők igényeire szabva mutatjuk be a bizalomépítési eszközök és befolyásolási technikák sorát. A résztvevők tapasztalt színész-tréner részvételével valós, tárgyalási helyzetekben próbálhatják ki és gyakorolhatják a tanultakat.

Kapcsolódó projektek

Lépjen Velünk Kapcsolatba

CAPTCHA image

Segít nekünk a SPAM üzenetek elkerülésében. Köszönjük!