Barion Pixel

Kaczur Gábor

Senior Kommunikációs Project Manager

Gábor a Pécsi Tudományegyetemen szerezte Kommunikáció és Médiatudomány szakos diplomáját Hálózati Kommunikáció irányra szakosodva, később tanácsadóként szerzett oklevelet.
Több éves logisztikai, valamint külföldön szerzett szervezői és vezetői tapasztalattal csatlakozott az Impact Works csapatához 2018-ban, az Employer Branding üzletág induló szakaszában.

Nem csupán ügyfélközpontú, problémamegoldó látásmódja, agilitása és nyitottsága teszi a csapat értékes tagjává, hiszen csatlakozása óta több száz kisebb vagy nagyobb projektben vállalt szerepet akár az ötlettől a megvalósításig. Legyen szó kreatív koncepcióalkotásról, kutatásról, stratégiaalkotásról, koordinációról, online vagy offline kivitelezésről, fotózásról, forgatásról vagy a legegyszerűbbtől a legnagyszerűbb (vagy legképtelenebb) HR-kommunikációs aktivitásig, Gábor kiemelt kapcsolattartóként és project managerként az Impact Works ügyfeleinek jelentős részét támogatta és támogatja az elképzelhető legváltozatosabb – olykor a szakma által is elismert, díjnyertes – kommunikációs projektek megvalósításában.

Számára nincs lehetetlen feladat, csapattársait fanyar humorral, szörnyű szóviccekkel és töretlen lendülettel ösztönzi az ügyféligények várakozást felülmúló kielégítésére.