Barion Pixel

Madovy Sándor

Partner, Stratégiai igazgató

Az egri Eszterházy Károly Főiskola Kommunikáció és médiatudomány PR szakirányán diplomázott, tanulmányait pedig a Budapesti Corvinus Egyetemen folytatta. A személyes márkaépítés elmélete és gyakorlata című diplomamunkájával az elsők között publikált magyarul a témában. Gyakornokként csatlakozott az Impact Works csapatához, ezt követően tréningek szervezésében, majd lebonyolításában szerzett nemzetközi tapasztalatot. Évekig ellátta a cég tréning divíziójának vezetését, és felelt a cég marketing-kommunikációs tevékenységéért.

A munkája során elsődleges célja, hogy segítse ügyfeleit abban, hogy hatékonyabban kommunikáljanak másokkal. Éppen ezért vezet elsősorban prezentációs, illetve nyilvános beszéd tréningeket, valamint tart executive kommunikációs tanácsadást – magyarul és angolul egyaránt.

Jelenleg az Impact Works stratégiai igazgatójaként, a tréning és az employer branding üzletágak integrációjáért, illetve a digitális eszköztárunk fejlesztéséért felel és kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az Impact Works releváns és izgalmas megoldásokat tudjon kínálni partnereinek.