Barion Pixel

Molnár Csaba

Csaba tapasztalt színész, illetve tréner. 1992-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Több színházi, illetve televíziós produkcióban szerepelt. Színházi munkái mellett, trénerként elsősorban prezentációs és tárgyalástechnikai képzéseket vezet hazai nagyvállalatok munkatársai számára.

Matt Devere

Matt, a London Academy of Music and Dramatic Art elvégzése után, barátjával, Mike Kellyvel Budapesten megalapította a Madhouse Theatre Company elnevezésű színházi társulatot. Előadásait a Nemzeti Színházban rendszeresen láthatja a közönség. Színházi munkája mellett számtalan nemzetközi filmes és televíziós produkcióban is részt vett. Az Impact Works trénereként rendszeresen tart képzést külföldön és Magyarországon is. Elsősorban […]

Szalontay Tünde

Tünde nemzetközi tapasztalattal is rendelkező színésznő és workshop-vezető. Jelenleg a Pintér Béla Társulat tagja, több független társulat vendégművésze, televíziós és filmes produkciók szereplője. Évtizedes olaszországi és dániai munkatapasztalat és tanulmányok birtokában, valamint gyakorlott improvizációs színészként különböző profilú tréningek vezetője és közreműködője angolul és magyarul egyaránt.