Barion Pixel

Tréningek és Vezetőfejlesztés

A trénerekből, színészekből, újságírókból és pszichológusokból álló tanácsadói csapatunk tagjai mind egy közös célért dolgoznak:
hidakat építenek emberek között.

A trénerekből, színészekből, újságírókból és pszichológusokból álló tanácsadói csapatunk tagjai mind egy közös célért dolgoznak:

hidakat építenek emberek között.

Egyéni coachingoktól kezdve a százakat megmozgató workshopokig

az a célunk, hogy a képzéseinkkel segítsünk ügyfeleinknek abban, hogy maradandó hatást tudjanak gyakorolni másokra az erősségeik felismerése és képességeik fejlesztése által.

Miben segítünk?

Digitális képzési megoldások: home office idejére

A tartós távmunka időszakában mindenkinek fel kell tennie a kérdést: milyen képzési támogatásra van a kollégáknak a legnagyobb szüksége, és ezt hogyan tudjuk digitális formában elérhetővé tenni a számukra, hatékony és élvezetes módon.

Videó lejátszása
Videó lejátszása

Miben segítünk?

Prezentációs tréningek

A tréning segít megérteni az előadói helyzetek sajátosságait és kihívásait. Megismerve ezeket, gyakorlatias módon tudjuk fejleszteni a résztvevők készségeit…

Miben segítünk?

Prezentációs szövegírás és design

Előadásunk akkor a legmeggyőzőbb, és a közönségünkre akkor tudunk hosszú távon is mély benyomást tenni, ha az elhangzottak és látottak tökéletesen harmonizálnak egymással.

Videó lejátszása

Miben segítünk?

Médiatréningek

Egyéni vagy kis csoportos tréningjeink célja, hogy segítsen a résztvevőknek megismerni a médiaszereplések sajátosságait, legfőbb kihívásait, és hogy olyan technikákat sajátítsanak el, melyek segítségével pozitív és hiteles képet tudnak mutatni mind magukról, mind pedig a szervezetről, melyet képviselnek.

Miben segítünk?

Tárgyalás És Meggyőzéstechnika Tréningek

A tréning segít a résztvevőknek megérteni, hogy egy tárgyalás bizalmi „játék”. A képzés célja, hogy segítsen eligazodni ennek a játéknak a szabályai közt, annak érdekében, hogy a résztvevők könnyebben tudjanak bizalmat kelteni és építeni.

Videó lejátszása

Miben segítünk?

Executive kommunikácós coaching támogatás

A jó vezető nemcsak ismeri saját stílusjegyeit, megválogatja szavait, de képes üzeneteinek harmonikus és asszertív közvetítésére.

Miben segítünk?

Train the Trainer

Hiszünk abban, hogy nem csak azzal tanítunk, amit átadunk egy-egy képzés során, hanem azzal is, ahogyan tanítjuk az anyagot. Ez a filozófia motivált bennünket arra, hogy a tréneri csapatunk több éves tapasztalatára építve, összeállítsuk a saját Train the Trainer programunkat, melyet belsős, vállalati trénerek számára ajánlunk.

Videó lejátszása
Videó lejátszása

Miben segítünk?

Remote Conflict Management

A konfliktusokat hajlamosak vagyunk fenyegető stresszhelyzetként megélni – és éppen ezért el is kerülni őket. Online térben ez a jelenség sajnos még erősebben érvényesül. De miért jelent ez kiemelten fontos kihívást?

Miben segítünk?

Business Writing

A tréning célja az írásos üzleti kommunikációs készségek fejlesztése. Az általános gyakorlatokon túlmenően a résztvevők egyedi feladatok segítségével ismerhetik fel saját stílusjegyeiket és tanulhatnak egymás megoldásaiból.

Videó lejátszása
Videó lejátszása

Miben segítünk?

Decision-Making Material tréning

Tisztában vagyunk vele, hogy nem könnyű egy összetett szakmai témában egy érthető és a hallgatóság számára is befogadható prezentációt vagy anyagot készíteni. Kifejezetten igaz ez, ha az anyag célja ráadásul egy döntéshozatal támogatása.

Miben segítünk?

First Time Manager Programok

Több mint 100 középvezetői tréning során összegyűjtöttük a résztvevők tipikus kérdéseit és problémáit a vezetés nehézségeiről. Ezért pontosan értjük, miért nehéz a frissen kinevezett középvezetők helyzete, és milyen kihívást jelent számukra a hatékony vezetői eszköztár hiánya.

Videó lejátszása
Videó lejátszása

Miben segítünk?

Feedback Essentials

Mindannyian tapasztaljuk, hogy visszajelzést adni és kapni nehéz feladat. A konstruktív, teljesítménymenedzsment célú visszajelzés azonban elengedhetetlen eszköz a hatékony vezetéshez. A tréning során megismerjük és kielemezzük a visszajelzések tartalmi és kommunikációs aspektusait.

Miben segítünk?

Remote Leadership

A virtuális csapatok vezetése első látásra merőben más kihívásnak tűnik, mint a tradicionális vezetés. Hirtelen kevesebb lehetőségünk van információhoz jutni a csapatunk tagjairól, miközben sokszor úgy érezzük, hogy vezetői kontrolligényünk jelentősen nő. Ebben a helyzetben egyetlen megoldási lehetőségünk van: új vezetői működésmódba kell váltanunk.

Miben segítünk?

Mentális jóllét program

Gyakran hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, mekkora szerepe van saját és munkatársaink jóllétének abban, hogy egy jól működő, produktív szervezetben dolgozhassunk, ahol számíthatunk egymásra és ahol elkötelezettek tudunk lenni a munkánk iránt. A mentális jóllétünkkel való foglalkozás mindig időszerű és aktuális, ugyanis sok más területnek – legyen szó motivációról, elkötelezettségről, hatékonyságról – ez jelenti az alapját.

Miben segítünk?

Outdoor Leadership Program

A vezetői út kihívásokkal teli, nem lehet elméletben felkészülni rá, mint ahogy fejben sem tudunk megtanulni biciklizni. Egy vezetőt számtalan kihívás ér a mindennapi munka során, legyenek ezek akár hangzatos, az Élet értelmével kapcsolatos dilemmák vagy kommunikációs, kapcsolati, bizalmi kihívások.

Miben segítünk?

Vezetői coaching támogatás

A vezetés tanulható: nem csak a személyiségen múlik, és nem előfeltétele a karizma. A vezetés választható karrierút, és minden vonatkozásban különbözik a szakmai előmeneteltől.

Miben segítünk?

Együttérző vezetés

Vezetőként, a számtalan feladat és a ránk nehezedő nyomás mellett, kevés figyelem jut a vezetés emberi oldalára. A munkatársak motiválása, illetve kihívásaik kezelése azonban a mi felelősségünk is. Nem csak az számít, amit vezetőként operatív szinten teszünk, hanem az is fontos, hogy azt hogyan tesszük.

Miben segítünk?

Leadership in spotlight

Alapvetésünk, hogy a sikeres vezetői tevékenység meghatározó tényezője az önreflexió képessége. Ezt sajnos gyakran megnehezíti a felsővezetői pozícióval együtt járó elszigeteltség, ami egyúttal kevesebb kapott visszajelzést is jelent.

HISZÜNK MUNKÁNK EREDMÉNYESSÉGÉBEN

Hasznosság
94.7%
Alkalmazhatóság
92.5%

Éppen ezért bárki számára elérhetővé tesszük a tréningjeink résztvevői által kitöltött, anonim kérdőívek eredményeit. 2016 óta összesen 899 résztvevő töltötte ki kérdőíveinket, és értékelte a munkánkat. Az eredményeink magukért beszélnek.

Nézze meg a teljes összefoglalónkat!

Lépjen Velünk Kapcsolatba

CAPTCHA image

Segít nekünk a SPAM üzenetek elkerülésében. Köszönjük!