Barion Pixel

Vezetői coaching támogatás

Miben segítünk?

A vezetés tanulható: nem csak a személyiségen múlik, és nem előfeltétele a karizma. A vezetés választható karrierút, és minden vonatkozásban különbözik a szakmai előmeneteltől. A jó vezető legnagyobb kihívása, hogy szembenézzen önmagával, megismerje önmagát, és a szakmai tevékenységét tudatosan végezze.

Ebben az önreflexióra építő képzési-fejlesztési folyamatban feltárjuk azokat a személyes értékeket és azonosítjuk azokat a vezetési eszközöket, amelyek a hatékony egyéni vezetői működés alapját adják. Választ adunk azokra az egyedi kérdésekre és megkeressük azokat a fejlesztendő készségeket, amelyek a hozzánk forduló vezetőt autentikus és erős szerepbe emelik.

Hogyan segítünk?

Milyen témakörökben és elvárásokkal fordultak már hozzánk?

Manager vezetői coaching – középvezetőknek
Transition vezetői coaching - új vagy jövőbeli felsővezetőknek
Leader vezetői coaching – felsővezetőknek

A coaching folyamat célja, hogy választ adjon a középvezetői szervezeti szerepvállalás során felmerülő egyéni, specifikus kérdésekre és döntési helyzetekre. Alapvető cél, hogy a tanulás során támogassuk azoknak a személyes vezetői kompetenciáknak a fejlődését, amelyek az egyéni vezetői működést megalapozzák, megerősítik és sikeressé teszik.

Ebben az egyéni fejlesztési folyamatban kifejezetten azokon a személyes erősségeken dolgozunk, amelyekre építve biztosítható az elmozdulás a stratégia és ’people management’ hangsúlyú vezetői működés felé. Rávilágítunk a fejlődést gátló – és ezért fejlesztendő – kompetenciákra, meghatározzuk ezek prioritását és nyereségeit. Így a lehető legnagyobb megtérülést eredményező változás irányába tudjuk támogatni a vezetői viselkedés átalakulását.

A coaching folyamat célja, hogy választ adjon a felsővezetői szervezeti szerepvállalás során felmerülő egyéni, specifikus kérdésekre, nehéz helyzetekre. A kérdésfeltevés több irányú lehet: Mit jelent számomra és milyen személyes jellemzőkkel írható le a saját felsővezetői szerepem? Mit jelent számomra a tagság egy vállalat felsővezetői grémiumában? Milyen személyes erősségeket vihetek be ebbe a helyzetbe? Ezek hol és hogyan térülnek meg? Milyen a saját felsővezetői karakterem?

Kapcsolódó projektek

Lépjen Velünk Kapcsolatba

CAPTCHA image

Segít nekünk a SPAM üzenetek elkerülésében. Köszönjük!